image

Leg uw fiets aan de ketting...

Master Lock wordt wereldwijd erkend als maker van originele, duurzame hangsloten en beveiligingsproducten.

Master Lock is de fabrikant van handboeien die gebruikt worden door de politie in o.a. Amerika, een land dat zwaar investeert in veiligheid, Sinds de oprichting in 1921 hebben ze hard gewerkt om het vertrouwen van hun klanten te winnen door de belofte van kwaliteit en degelijkheid waar te maken en telkens weer voorop te lopen met het ontwerp, de gebruiksmogelijkheden en de prestaties van sloten. Als grootste internationale fabrikant en leverancier van hangsloten worden zij nog altijd gedreven door de passie van de oprichters om kwaliteit en overtuigende meerwaarde te leveren in een steeds breder assortiment beveiligingsoplossingen.

Ook voor fietsen, motorfietsen en scooters hebben ze sloten en kabels, beschikbaar bij New Cyclo-Sport in Zellik:


STREET CUFF LOCK
Master Lock Straat Cuffs® met hun originele en veilige urban look bieden de beste bescherming voor uw fiets. Ze zijn compact, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Hun gehard stalen constructie en gepatenteerde cilinders garanderen een uitstekend niveau van beveiliging. Het slot kan gesloten worden zonder sleutel, waardoor het snel en eenvoudig te gebruiken is. Alle Master Lock fiets sloten met vergrendelingsmechanisme hebben een levenslange garantie tegen mechanische storing.
ML/8200EURDPRO

STREET CUFF LOCK
Diameter 74MM
Totale lengte: 36 mm
1 schakel
4 sleutels

85.95 €
ML/8290EURDPRO

STREET CUFF LOCK
Diameter 74MM
Totale lengte:  55 mm
9 schakels
4 sleutels

98.95 €

HEXILOCK

Plooibaar slot gemaakt van gehard staal voor een hoge veiligheid tegen elke betonschaar. De ABS bekleding voorkomt krassen. Met Disc Beveiliging Cilinder voor een hoge weerstand tegen picking. Het slot is 22mm breed en heeft bijzonder sterke verbindingsbouten met een diameter van 8 mm elk. Het is opvouwbaar voor maximale flexibiliteit. Met handige draagtas.
ML/8260EURDPRO

92CM FOLDING LOCK

68.95 €

PYTHON REGELBARE KABELS

De Master Lock Python verstelbare kabel is 1,8 m lang lang en bestaat uit gevlochten staal voor maximale sterkte en flexibiliteit. De beschermende vinyl coating voorkomt krassen. Het geïntegreerde speldtuimelschakelaar vergrendelingsmechanisme beschermt het slot tegen 'picking'. De levenslange garantie biedt zekerheid van een merk dat u kunt vertrouwen.
ML/8417EURDPRO

Stalen kabel 1,8 M lang
5 mm dik
met 4 sleutels
VINYL COVER

16.95 €

HARDE KABELS
Bijzonder handig voor veelvuldig gebruik, is het slot van deze kabel zeer ergonomisch geplaatst. Het openen gebeurt zeer vlot en de persoonlijke code is gemakkelijk instelbaar. Beschikbaar in het zwart en verschillende populaire kleuren.
ML/8229EURDPRO

STAALKABEL 90 cm lang
12 mm dik
4 Instelbare digits
VINYL COATED

20.95 €

Useful links: