Hometrainers

 

FITNESSEN, EEN LEUK WERKWOORD

Je fit voelen, daar streven wij allemaal naar, De standaard uitspraken die men daarover steeds te horen krijgt zijn : "Let op je voeding!", en "Zorg voor voldoende beweging!". Maar daar nijpt nu net het schoentje : onze dagelijkse bezigheden en drukke werkomstandigheden laten ons vaak niet toe om voldoende beweging te nemen. Van nature vraagt het lichaam om meer beweging. Onderzoek toont aan dat sporten/fitnessen als "een leuke hobby" wordt ervaren. Maar of het nu om een hobby of om gezondheid gaat, wat telt is dat gevoel dat je meer aankan. Je grenzen stap voor stap verleggen, en zelfs psychologische spanningen of stress-situaties vallen dan minder zwaar. Maar hoe komt u aan uw dagelijkse dosis fitness ? U kan natuurlijk naar een bodybuilding club gaan, maar zeg nu zelf, wie staat graag als beginneling tussen die stoere gasten? Misschien voelt u meer voor die chique fitnessclub bij u in de buurt, met sauna, yacuzzi en massage? Alhoewel met zo'n jaarlijks lidgeld.... Eigenlijk blijft u liefst gewoon thuis. Met KETTLER wordt fitnessen een dagelijkse gewoonte, daar waar u zich het beste voelt, bij u thuis..
Sinds jaren verkopen wij hometrainers van het merk KETTLER. Deze zeer degelijke toestellen van Europese makelij staan garant voor jarenlang efficiënt en onberispelijk functioneren, met twee jaar garantie en de geruststellende zekerheid van een voorraad wisselstukken in geval van eventuele nood tot herstelling.

Het gamma van KETTLER bestaat uit deze modellen:

VELO M

Gezondheid is ons kostbaarste bezit. Die te behouden of te verbeteren is helemaal niet duur!

VELO P

Met deze hometrainer kunt U altijd lekker thuis aan de slag!

GOLF I LTD

Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel: met de GOLF I LTD wordt U in een pedaalomdraai fit!

Prijs: 269 €

Prijs: 359 €

Prijs: 469 €


Folder KETTLER hometrainers 2014

Folder KETTLER hometrainers 2015


Kettler 2016


Stoelfiets Kettler teletrimmer bewegingstrainer

Deze Kettler exerciser is uitermate geschikt voor training, fitnessoefeningen en revalidatie door de patiënt thuis. De Kettler mini hometrainer wordt gebruikt als revalidatietoestel bij aandoeningen van heupen, knieën, enkels en voor het versoepelen van de spieren van boven- en onderbeen. De traploos verstelbare weerstand van de Teletrimmer kan met een draaischroef handmatig worden ingesteld.

De teletrimmer is een bewegingstrainer die wordt ingezet als niet te zwaar trainingsapparaat bij revalidatie voor ouderen en na operaties.  Kettler mini hometrainer bewegingstrainer voor praktische training door gemakkelijke beweging vanuit uw stoel of op tafel. Deze stoelfiets, is uitermate geschikt voor de training van armspieren en beenspieren. Afmetingen : LxBxH: 51x40x22cm. De teletrimmer is een bewegingstrainer die wordt ingezet als niet te zwaar trainingsapparaat voor chronisch zieken, ouderen en na operaties.

Accessoires.


Kortingsbonnen


Laat je oude toestel recycleren!

Recycleren is goed voor het milieu en dus in ieders belang. New Cyclo-Sport in Zellik is een officieel Recupel inzamelpunt. Dit wil zeggen dat U bij aankoop van een nieuwe hometrainer of ander fitness-toestel uw oude toestel gratis kan inleveren, zodat het kan doorgestuurd worden naar het desbetreffend recyclagebedrijf. Uw afgedankte toestel zal dan milieuvriendelijk verwerkt worden.

Een extra service zonder extra kost!
Useful links: