Falk Ibex 25 Europe Touring

 

€ 249,95

Touren, Trekkin E-Bike? Korte trip of uitstapje voor genieters? Met familie, vrienden of alleen? Wat je ook van plan bent: de IBEX toont je de weg - op zijn extra groot display.

De Falk Ibex 25 Europe Touring is de aangewezen navigator voor allerlei fietstochten. Zijn 3,5 duim groot kleurendisplay toont de kaart ook in het zonlicht duidelijk leesbaar.
Spontaan daguitstapje? De rondtripfunctie maakt het mogelijk.

En het beste: de Falk IBEX heeft in eerste instantie geen pc nodig, maar is met de basiskaart Plus onmiddellijk startklaar!

Basiskaart Plus: gewoon naar buiten en weg. Volledig routeerbaar in niet minder dan 25 landen van Europa. Een speciaal door Falk Outdoor ontwikkelde kaart op basis van OpenStreetMap. Gewoon adres van de bestemming invoeren en dan al begint de automatische routegeleiding vanuit de actuele locatie.

Upgradebaar, met elke Falk Premium outdoorkaart.

FALK IBEX 32 BENELUX

 

€ 379,95

 
IBEX 32 – outdoornavigatie in het groot
De IBEX is ideaal voor tijdens het fietsen. Op een spontane fietstocht in het weekend of op fietsvakantie. IBEX is COMFORT op al uw tochten.
Comfortkaart: Onze Falk premium outdoorkaart is de kwaliteitsstandaard voor recreatiekaarten. De enorme dekking omvat niet alleen een zeer uitgebreide verzameling bos-, wandel- en fietspaden maar natuurlijk ook de normale wegen.
Comfortnavigatie: IBEX laat je zien waar je bestemming ligt en vooral ook de weg ernaartoe; zo eenvoudig als een autonavigatie - zonder tijdrovende invoer en zonder planning vooraf op de pc - snel, intuïtief en veilig! Met duidelijke instructies of instructietonen.
Comfortdisplay: alles overzichtelijk in één oogopslag, grote knoppen en een overzichtelijke indeling helpen je bij de oriëntering. Comfortbediening: intuïtief en eenvoudig door het multi-flow-menu.
Comfortabel geïnformeerd: De reisgids verschaft veel informatie met een reusachtig aantal speciale bestemmingen zoals Bed&Bike-hotels, cafés, wandelbestemmingen of nuttige adressen zoals fietsspeciaalzaken of fietsbandenautomaten. De MARCO POLO inside-tips maken het toestel ideaal voor op fietstochten.

FALK LUX 22

 

€ 279,95

 
Voor beginners en ondernemende types.
Vandaag fietsen of mountainbiken, morgen wandelen, overmorgen geocachen - geen probleem met de LUX 22! Hij wijst je de weg op wegen of tracks, op je tocht, je parkoers of naar de volgende geocache. Altijd met gesproken aanwijzingen en realtime weergave van het hoogteprofiel. En dat niet alleen thuis, maar ook op vakantie. De vooraf geïnstalleerde basiskaart  plus* biedt een uitgebreide kaartdekking binnen Europa. Probeer eens iets nieuws en ontdek de natuur! Speciale outdoor-POIs van KOMPASS zijn vooraf geïnstalleerd, alle accessoires zijn erbij – je kunt meteen van start gaan!

* Kaartmateriaal voor 20 landen binnen Europa is vooraf geïnstalleerd. Kaartgegevens zijn gebaseerd op de gegevens van www.opencyclemap.org

FALK LUX 32 BENELUX

 

399,95

 
LUX 32 - Ideaal bij het mountainbiken, bergwandelen & geocachen in Europa!

Een bergwandeling op vakantie, mountainbiken in het weekend of geocachen met het hele gezin - met de LUX 32 is alles mogelijk. Met gesproken aanwijzingen leidt hij je naar je gewenste bestemming, op een track van internet of een voorgesteld parkoers. Verschillende routeopties, de realtime weergave van het hoogteprofiel en alternatieve routes maken de keuze eenvoudig. Een uitgebreide kaartdekking is gegarandeerd. Inclusief de geteste Falk premium outdoorkaart. Deze biedt een enorme dekking wat betreft wegen, bos-, wandel- en fietspaden en honderdduizenden speciale bestemmingen zoals berghutten of kruisen op bergtoppen. Voor Europa is bovendien een speciale OpenCycleMap-kaart geïntegreerd.
Alle accessoires zijn er al bij - je kunt meteen van start!

FALK PANTERA 32

 

€ 329,95

PANTERA 32 - je sportnavigatie.

Trainen. Alles geven. Pashoogten beklimmen. Persoonlijke records verbeteren. Wat je doel ook is - PANTERA is je ideale trainingspartner.
Met de ANT+ functionaliteit heb je direct een overzicht van je actuele snelheid, trap- en hartfrequentie. In de Trainingscomputer kun je altijd beschikken over deze gegevens, je kunt ze registreren, analyseren en zo je training optimaliseren. Voor je bergtraining hebben we als exclusieve partner van quaeldich.de meer dan 3.700 pashoogtes in Europa geïntegreerd. Het realtime-hoogteprofiel geeft daarbij altijd precies aan wat je nog te wachten staat. De voorgeïnstalleerde wegenkaart is speciaal ontwikkeld voor wielrenners en biedt een zeer uitgebreide dekking voor 18 landen binnen Europa*. Voor mountainbikers is bovendien onze basiskaart Plus** geïntegreerd. Andere fantastische functies zoals Mijn parkoers en de Speciale outdoor-bestemmingen van Kompass, zoals berghutten of pensions maken het pakket compleet. Inclusief fietshouder en sensoren!

*D, A, CH, B, CZ, L, F, I NL, DK, FL, AND, RSM, V, MC, PL, H, HRV
** Kaartmateriaal voor 20 landen binnen Europa voorgeïnstalleerd, kaartgegevens op basis van gegevens van www.opencyclemap.org

FALK PANTERA 32+ : incl. ANT+-sensorpakket - € 429,95


Useful links: