Dandell - Velomenale fietstassen

Reeds meer dan 50 jaar legt Dandell zich toe op het ontwerpen en realiseren van de meest uiteenlopende fietstassen. Deze jarenlange ervaring resulteert in een gamma van stijlvolle en duurzame producten en bezorgde het merk inmiddels de gepaste faam. Bij hun ontwerpen staat veiligheid voorop. De zichtbaarheid in het verkeer alsook de vormvastheid staan daarbij centraal. Om deze redenen zijn de fietstassen steeds voorzien van reflecterende strips of dots en worden de meeste van deze fietstassen voorzien van overhoekse stalen armaturen binnenin. Bovendien worden de tassen voorgevormd afgeleverd zodat de consument zich een volledig afgewerkt product aanschaft. Hij hoeft dan ook niet zelf de tas verder af  te werken of voor te vormen.
De ver doorgedreven combinatie van zowel lokale als buitenlandse productie laat Dandell toe op flexibele wijze uitstekende producten aan te bieden tegen de meest voordelige prijs.

Quick Flex system: extra stevige en betrouwbare bevestiging, die het monteren van fietstassen op alle maten van pakdragers toelaten. Vooral elektrische fietsen waarvan de batterij verwerkt is in de pakdrager.


 

Dandell folder (PDF bestand):

 

Dandell kataloog (PDF bestand):

Useful links: