De spelers van RSC Anderlecht hebben meegewerkt aan een reclamespot voor hoofdsponsor BNP Paribas Fortis. De spot is de start van een wedstrijd voor kleine ondernemingen die hun merknaam op het shirt van paars-wit kunnen winnen…

BNP Paribas Fortis en RSC Anderlecht starten samen de campagne ‘Boost uw business!’, waar kandidaat-ondernemers op een handige manier gebruik moeten maken van sociale media. Om deel te nemen moeten ondernemers een deelnameformulier invullen en hun motivatie toelichten. Een onderneming per regio wint een publiciteitscampagne met een waarde van tienduizend euro. De absolute winnaar mag tijdens een officiële wedstrijd zijn logo op de truitjes van de Anderlecht-spelers plaatsen.

Reclame van New Cyclo-Sport op de shirtjes van Anderlecht? Het kan!

Hoe?

Sms gratis BOOST 30 naar 8831

Dit jaar kan er enkel gestemd worden via een gratis sms-bericht. Onze code is 30. Om voor ons te stemmen kunnen onze supporters eenvoudigweg en gratis BOOST 30 verzenden naar 8831 (0 EUR/SMS verzonden/ontvangen). Voor elke stem krijgen wij één punt meer in het klassement.

That's it!

Note: De stemronde wordt afgesloten op 5/07/2015 om middernacht.

Waarom?

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat reclame helpt om nieuwe klanten aan te trekken, en nieuwe klanten brengen meer verkoop mee, en meer verkoop leidt tot uitbreiding van het gamma en diversiteit van de aangeboden artikelen, wat dan weer iedereen ten goede komt.
Geef de hint door aan familie en vrienden, en help ons zo stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn indien wij als kleine ondernemer konden meedingen voor zo'n mooie reclamecampagne. Het zou echt een serieuze boost zijn voor uw favoriete fietsenwinkel!

Tot wanneer loopt de wedstrijd?

De wedstrijd loopt to 5 juli 2015.
Alvast bedankt!

Bekijk HIER het resultaat:

De wedstrijd is afgelopen. New Cyclo-Sport behaalde de 60ste plaats van onze provincie op 160 deelnemers. Ik ben zeer tevreden met deze uitslag, en dank alle SMS-ers hartelijk! - Guy